Facebook

Like os på facebook og hold dig opdateret

med arrangementer, åbningstider, tilbud mm.

 

Åbningstider

Mandag til fredag:
kl. 9-14
-nogle dage senere


Frivillige er velkomne
Det er en dejlig måde at holde sommerferie på - ring eller skriv på 26165198 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Gallo Gartneriet

Gallo er ikke en del af Hospitalet, vi er en lille privat forening og vi regner med at kunne låne jordstykket af kommunen i fremtiden - også når der kommer et letbane stoppested. Vi har brug for al den opbakning og støtte vi kan få - både økonomisk og praktisk når vi måske skal lave lidt om på anlægget.  


Aktiviteter 

Se vores facebook side, vi har blandt andet foredrag om Bi-venlige planter, foredrag om økologisk dyrkning mm. Vi arrangerer også gåture fra haven langs stranden eller op i skoven hver anden uge.

 

Kig indenfor i haven

Der er jo åbent hele døgnet rundt alle ugens dage - gå på opdagelse, men venligst uden at tage noget - vi er afhængige af indtægten fra vores lille salgsbod.


Bliv medlem kun kr.100 se under fanen "praktisk info: 
 

Kontakt


Gallo Gartneriet ligger i gåafstand fra Aarhus midtby, klods op af Risskov og med udsigt over Aarhus bugt. Du kan tage bussen, klik på linket og find køreplanen bus nr 20 mod Åkrogen fra Århus midtby (Park Allé ved Banegården) eller andre steder på ruten. Hvis du er i bil, er der et Link til oversigtskort til  Gallo gartneriet.


Gartneriets have

Gallo Gartneriet

Rolighedsvej 6

8240 Risskov

26165198 / 20278377

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Gartneriets administration og postadresse

Gallo Skolen

Blåmunkevej 6

8240 Risskov


Foreningen Gallo Gartneriet

Gallo Gartneriet er en frivillig forening og en registreret socialøkonomisk virksomhed. Medlemskab af Gallo Gartneriet koster 100,00 kr. om året.Disse penge er med til at støtte gartneriets drift. Som medlem har du mulighed for at få tildelt et højbed til fri disposition. Højbedene uddeles efter først til mølle princippet. Desuden vil du modtage et nyhedsbrev en gang årligt fra Gallo Gartneriet.

Hvis du ønsker medlemskab skal du overføre 100,00 kr. til vores konto med regnr. 7264 kontnr. 1009401, hvor du skriver, at det er et medlemskab samt navn og adresse, så vi kan sende et nyhedsbrev til dig.

Du kan donere en gave til Gallo gartneriet på det beløb du selv ønsker. Det gør du ved at overføre pengene fra din egen konto til vores konto med regnr. 7264 kontonr. 1009401 og skrive, at det er en gave. Du er altid velkommen til at kigge ned i haven og se, hvordan planterne har det.

Arbejde i haven?

Hvis du er interesseret i at arbejde i haven, skal du ringe til den daglige leder på telefonnummer 26 16 51 98 på hverdage. Derefter afholder vi en samtale med dig om, hvad dine ønsker og vore ønsker er i forbindelse med et samarbejde. Personer, der er indlagt på hospitalet, er velkommen til at komme forbi og få en arbejdsopgave samme dag.