Facebook

Like os på facebook og hold dig opdateret

med arrangementer, åbningstider, tilbud mm.

 

Gallo Gartneriet
Gallo er ikke en del af Hospitalet, vi er en lille privat forening og vi regner med at kunne låne jordstykket af kommunen i fremtiden - også når der kommer et letbane stoppested. Vi har brug for al den opbakning og støtte vi kan få - både økonomisk og praktisk når vi måske skal lave lidt om på anlægget.  


Vinterlukket indtil slutning af marts

Der er koldt, det er vinter, kun ukrudt kan vokse lidt, så vi lader jorden være i fred de kommende måneder. Hvis du er interesseret i at være frivillig i haven , så er du velkommen til at deltage i vinteraktiviteter eller vent til foråret nærmer sig :-)


Vinter aktiviteter:se vores facebook seller ring på 26165198 for at høre nærmere og vær med til at planlægge næste sæson, høre foredrag om Bi-venlige planter,  foredrag om økologiske dyrkning mm. Vi arrangerer også gåture fra haven langs stranden eller op i skoven hver anden uge.

Kig indenfor i haven

Der er jo åbent hele døgnet rundt alle ugens dage - gå på opdagelse, men venligst uden at tage noget - vi er afhængige af indtægten fra vores lille salgsbod.

Højbede/plantekasse

Vi har ledige kasser til den nye sæson, og hvis du fornyer dit medlemskab kan beholde kassen fra sidste år husk venligst at sætte et skilte med dit navn i kassen, så vi kan se at den er i brug. 


Bliv medlem kun kr.100 se under fanen "praktisk info: